Απλοποιήστε την διαδικασία επιλογής φαγητού για τους πελάτες σας.

Το infomenu αποτελεί ένα συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, απόλυτα εναρμονισμένων μεταξύ τους, τα οποία είμαστε πλήρως καταρτισμένοι να συνδυάσουμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα πάρα πολλά σχέδια που υπάρχουν διαθέσιμα, για να αποτελέσει τη βάση του συστήματος. Υπάρχει μεγάλος αριθμός σχεδίων μηχανημάτων σε πραγματικά απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς.

Μερικά ενδεικτικά σχέδια:

 

 

 

Στη συνέχεια οι συνεργάτες μας μπορούν να έρθουν στο χώρο σας και να φωτογραφήσουν ή/και να βιντεοσκοπήσουν ό,τι εσείς επιλέξετε οτι θα μπεί στο δικό σας infomenu: φαγητά, τρόπος μαγειρέματος, χώροι του καταστήματος, κ.ο.κ.

Έπειτα, όλο το υλικό από το κατάστημά σας θα επεξεργαστεί για να τοποθετηθεί στο πρόγραμμα που κατασκευάζουμε εμείς, το οποίο θα είναι απόλυτα παραμετροποιημένο για το κατάστημά σας και για το σχέδιο που θα επιλέξετε.

Μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε με tablet pc (υπολογιστής χειρός μόνο με οθόνη αφής), για να έχουν οι σερβιτόροι μια φορητή έκδοση του infomenu απ'ευθείας στο τραπέζι του πελάτη.Τα tablet pc μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο σύστημα παραγγελιοληψίας.

 

 
RocketTheme Joomla Templates