Ανοίξτε την όρεξη στους πελάτες σας!

Τι είναι το infomenu;
Ένας νέος τρόπος παρουσίασης του μενού στους πελάτες του εστιατορίου σας!


Joomla! LogoΤο menu που υπάρχει στην είσοδο ενός εστιατορίου συνήθως στις τουριστικές περιοχές αλλά και το menu που θα πάρει ο πελάτης στα χέρια του όταν καθήσει στο τραπέζι είναι ένα απλό έντυπο που ουσιαστικά η μοναδική βασική πληροφορία που προσφέρει είναι η τιμή των προϊόντων.

Ας είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς. Ο πελάτης σχεδόν πάντα προσπαθεί να φανταστεί και να μαντέψει πως θα είναι το φαγητό που θα ήθελε να παραγγείλει, όταν βάσει του καταλόγου γνωρίζει μόνο το όνομα ή και τα βασικά συστατικά που περιέχει.

Αλήθεια, πόσο συχνά όλοι δεν έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από το πιάτο που μας σέρβιραν γιατί απλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε;

Σίγουρα σαν chef ή σαν ιδιοκτήτες έχετε μείνει δυσαρεστημένοι που κάποια πιάτα ή σπεσιαλιτέ σας δεν έχουν την απαιτούμενη απήχηση, απλά γιατί δεν μπορούν να έχουν την ανάλογη προβολή για να πείσουν τον πελάτη.

Αυτό ακριβώς κάνει το infomenu!

Αντί λοιπόν να κοιτάξουν ένα κλασικό μενού στην πόρτα σας, τι θα λέγατε για ένα πραγματικό διαδραστικό μενού; Μπερδευτήκατε; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με οθόνη αφής, χωρίς ο πελάτης να έχει άλλη επαφή με το σύστημα παρά μόνο με την οθόνη, αφού αυτό είναι και το μόνο που βλέπει. Σε αυτή την οθόνη λοιπόν ο πελάτης μπορεί να βρεί όλο το μενού σας με όσες φωτογραφίες επιθυμείτε, σε όσες γλώσσες επιθυμείτε! μπορεί ακόμα να δει βίντεο παρουσίασης ή παρασκευής του φαγητού ή φωτογραφίες 360 μοιρών! Πραγματικά δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Σας ενδιαφέρει; Δείτε αν κάνει για εσάς!

 
RocketTheme Joomla Templates